Roasted Beans coffee factory is de  koffiebranderij van online-coffee.nl. 

Als zelfstandige barista (MobieleBarista red.) was het al jaren een droom om zelf koffie te branden en tijdens de corona crisis in 2020 heb ik die mogelijkheid gepakt en ben ik de branderij

Roasted Beans coffee factory gestart.

Een duurzame koffiebranderij door te kiezen voor een elektrische koffiebrander die aangestuurd wordt door de zonnepanelen op het dak van de branderij en te kiezen voor koffiebonen met o.a. het Rainforest Alliance certificaat.

 

De koffiebonen worden in kleine batches op slow roast brandwijze geroosterd. Inmiddels heb ik een perfect brandprofiel per variëteit koffieboon, maar iedere batch wordt gecontroleerd en zonodig direct aangepast. 

Ik houd een kleine voorraad en zo nodig brand ik de koffiebonen pas na je bestelling. Zo ontvang je altijd vers gebrande koffie waar je zeker van zal genieten. 

Ook heb ik ervoor gekozen een beperkte variëteit aan soorten te banden. Op dit moment heb ik koffiebonen uit Brazilië (Yellow Bourbon), Colombia (Supremo) en Ethiopië (Yirgacheffe). Die kan je bestellen als single origin of in een blend. Heb je speciale wensen voor een blend? Neem dan contact op en wellicht kan ik dat speciaal voor je branden.

 

Wil je meer weten? stuur een berichtje of kom langs bij MobieleBarista op locatie in Woerden

 

met vriendelijke koffiegroet, Marlies 

                                                                                                                      SCAe professional  barista & coffee roaster